Vragen

De meest gestelde vragen en de antwoorden hierop over ons on-line bestelsysteem!

1. Hoe worden de bestellingen verzonden?
Alle bestellingen worden dagelijks verzonden door Postnl. Zij dragen ook zorg voor de verdere handling en aflevering van de bestellingen.
Na het verzenden wordt er een e-mail gestuurd met hierin een trackingnummer, de zending is online te volgen via de link in de orderbestiging .

2. Wanneer wordt het bezorgd?
Binnen  48 uur en meestal binnen 24 uur. Wanneer een pakket niet bij u afgeleverd kan worden, wordt het later nog een keer aangeboden. De dag en het tijdstip van de 2e bezorging is afhankelijk van de dag van de 1e bezorging.

3. Wat te doen als het mij te lang duurt voordat ik mijn bestelling krijg?
Wanneer u te lang op uw bestelling moet wachten kunt u contact opnemen Groovetubes.nl , telefonisch 0599-612346 of per e-mail via shopp@groovetubes.nl . Men kan u dan informeren over de stand van zaken.

4. Wat te doen als de levering beschadigd is?
Controleer voor aanname de levering altijd op eventuele beschadigingen (in dat geval dient u de levering te weigeren) en neem contact  op met Groovetubes.nl , telefonisch 0599-612346 of per e-mail via shopp@groovetubes.nl

5. Welke betaalmethoden zijn er?
* iDEAL
Met iDEAL kunt u eenvoudig, veilig en vertrouwd alle online aankopen afrekenen. U rekent af in uw eigen vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank. Als internetbankierder van ABN AMRO, Fortis, ING, Rabobank en SNS bank kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich hiervoor hoeft aan te melden.

* Vooruit betalen
Wij sturen u de factuur.
Levering geschiedt zo spoedig mogelijk na de ontvangst van uw betaling.
Kiest u ervoor om de goederen in de winkel af te halen dan kan u betalen bij de kassa ( Pin en contant ).

* CreditCard
* Bancontact/Mister Cash
* SOFORT Banking
* Bitcoin

6. Hoe kan ik een artikel bestellen welke niet op de site voorkomt?
Neem contact  op met Groovetubes.nl , telefonisch 0599-612346 of per e-mail via shopp@groovetubes.nl

7. Wat zijn de verzendkosten binnen Nederland?
Op uw order vindt u de verzendkosten standaard zijn deze € 7,50
30 kilo en hoger: op aanvraag

8. Wat is het rekeningnummer van GrooveTubes.nl?
Groovetubes.nl is een handelsnaam van Leo Music & Audio Ons rekeningnummer is IBAN NL20 Rabo 0143 5787 07 . Vermeldt u bij betaling altijd het factuurnummer.

9. Hoe krijg ik mijn factuur?
De factuur treft u aan in het pakket. Betaling op rekening kan plaatsvinden aan de hand van de digitale factuur die per mail verzonden is .

10. Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling binnen krijg?
U kunt uw bestelling binnen 5 werkdagen thuis verwachten. Betaalt u vooraf op rekening, dan kunt u uw bestelling binnen een week na ontvangst van de betaling verwachten. Zijn er omstandigheden waardoor u de levering niet tijdig ontvangt, dan brengen wij u daarvan op de hoogte.

11. Ik heb een technische vraag over een product. Aan wie stel ik deze?
Een technische vraag wordt het beste beantwoord door een van de productspecialisten op de desbetreffende afdeling. Raadpleeg hiervoor de contakt-pagina op onze website, www.leomusic.nl .

12. Wat is de garantietermijn van het bestelde?
De standaard garantietermijn is 3 maanden, slijtage, overbelasting en  mechanische schade vallen niet onder garantie.