Over Ons

Groovetubes.nl is een thema-site van Leo Music & Audio. Al sinds 1966 repareren en verkopen wij muziekinstrumenten en geluidsapparatuur en zijn wij gespecialiseerd in het repareren van buizenversterkers. Niet vreemd dat, tijdens een gesprek met Aspen Pitchmann op de Frankfurter Messe bleek, dat wij in 2007 verantwoordelijk waren voor 30% van de omzet van Groovetubes.

In 2008 is de importeur Electricsound gestopt met de distributie van Groovetubes en hebben wij de volledig voorraad buizen gekocht en zijn we begonnen met Groovetubes.nl.
Toen in 2012 de toenmalige importeur Hoshino stopte met de distributie van Groovetubes hebben wij ook die voorraad overgenomen.
De groothandelsdistributie is in handen van de Fender company die de firma Groovetubes hebben overgenomen van Aspen Pitchmann.

Groovetubes.nl heeft een ruim assortiment Groovetubes op voorraad en kan daardoor snel leveren aan zowel onze klant alsook aan onze eigen technische dienst. Op basis van onze jarenlange ervaring geven wij graag advies over de keuze van deze elektronenbuizen en voorzien wij je altijd van het juiste materiaal.

Hans Groenhof Technicus, gitarist
Hans Groenhof
Technicus, gitarist
Albert_Boddema
Albert Boddema
Technicus, gitarist,
eigenaar